Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

Μεγαλύτερη ζώνη του κόλπου Βιομηχανική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο Shenzhen

Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-06-28 17:41:26  Hits: 13

8cec4b5a93101ea893f30c.jpg

Η πρώτη ευρύτερη περιοχή του κόλπου Βιομηχανική Expo έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα στο Παγκόσμιο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Shenzhen στη Νότια Κίνα'? S επαρχία Γκουανγκντόνγκ από 26-29 Νοέμβριος, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουλίου

Η βιομηχανική expo αναβαθμίστηκε από την πρώην Κίνα DMP Διεθνές Mold, μετάλλων, πλαστικών και συσκευασίας έκθεση, και θα είναι το πρώτο μεγάλο-scale βιομηχανικής τεχνολογίας Expo που πραγματοποιήθηκε στο Shenzhen.

Liang Τ'? IEN-FU, πρόεδρος του Χονγκ Κονγκ-based Βιβλίο Επικοινωνίας Έκθεση Services Group, ο διοργανωτής της Expo, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι η βιομηχανική expo θα φέρει νέες τεχνολογίες, εξοπλισμό και υλικά, καθώς και νέες ιδέες και μεθόδους για τη βιομηχανική ανάπτυξη του Bay Area Μεγαλύτερη

Η ευρύτερη περιοχή του κόλπου αποτελείται από εννέα πόλεις στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ -. Guangzhou, Shenzhen, Dongguan, Foshan, Zhuhai, Zhaoqing, Zhongshan, Jiangmen, και Huizhou - όπως καθώς και το Χονγκ Κονγκ S ιδική Διοικητική Περιφέρεια και το Μακάο Ειδική Διοικητική Περιφέρεια.

8cec4b5a93101ea894090d.jpg

Η εκθεσιακό χώρο του βιομηχανικού expo έχει προγραμματιστεί να είναι 160.000 τετραγωνικά μέτρα, με επτά θεματικές περιοχές εμφάνισης και 11 θεματικά περίπτερα. Επιπλέον, περισσότερο από το 30 φόρουμ, σεμιναρίων και εκδηλώσεων κυκλοφορία του προϊόντος θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

More από τα 1.600 παγκοσμίως καταξιωμένες εταιρίες του κλάδου αναμένεται να λάβουν μέρος στη βιομηχανική expo, όπως Haas Automation Inc και Hardinge Inc από το Ηνωμένες Πολιτείες, η Mitsubishi Electric από την Ιαπωνία, DMG από τη Γερμανία, και TaeguTec Ltd από τη Νότια Κορέα.

Πρόκειται για αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 130.000 επαγγελματίες επισκέπτες από περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές.

ημερομηνία

Για, περίπου 60 μεταποιητική βιομηχανία-related οργανώσεις έχουν ανακοινώσει σχέδια να συμμετάσχει ή να επισκεφθείτε την βιομηχανική expo, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας Ομοσπονδίας Μηχανήματα Βιομηχανίας και της Κίνας ρομπότ Industry Alliance.

Η DMP έκθεση, γνωστό ως \\ Κκαμία 1 βιομηχανική έκθεση στη Νότια Κίνα,"ήταν ένα σημαντικό βήμα για την κατασκευή τεχνολογική συνεργασία και τις ανταλλαγές μεταξύ των ηπειρωτική Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, το Μακάο και χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας."

Η 20η DMP έκθεση, που πραγματοποιήθηκε στο Dongguan από 27 έως 30 Νοεμ, 2018, γ overed μια έκταση 124.000 τ.μ. και καυχήθηκε 7181 θαλάμους. Προσέλκυσε 1.675 εκθέτες και 123.000 επισκέπτες από το σπίτι και το εξωτερικό, και οι δύο ήταν υψηλό ρεκόρ.


Προηγούμενος: Παγκόσμια προφίλ ...

Επόμενο: Tech r&d οδηγεί την επ...